Avgiftshöjning och Blåljus

Avgiftshöjning för bostadsrätterna kommer att ske från 1 januari 2021 med 2 %.

Anledningen till höjningarna är ökade kostnader för drift, underhåll samt våra fastighetslån.

Tack och lov blev höjningarna inte så höga som vi fick en första avisering om, en höjning som vi alla blev lite chockade av.

Däremot har vi sedan 2014 inte höjt avgifterna och alla våra fastighetskostnader ökar lite varje år. Vi har gått igenom ekonomin med vår nya revisor och det här tycker hon är rimligt för att kunna ha en fortsatt god ekonomi, både för att betala lån samt kommande renoveringar.

Vi har också anslutit oss till Polisens Blåljuskod som innebär att det finns en portkod centralt som polisen, ambulans och räddningstjänsten kan få ut vid behov. Så behöver ni ringa för att få hjälp är det bara att ange att vi har en blåljuskod så kan de som kommer få koden innan de är framme.

För tillfället har vi många in och utflyttningar och vi hälsar alla nya välkomna och vi hoppas att ni ska trivas. Vi ser gärna deltagande i utemiljö, styrelsearbete och bara allmän ordning runt omkring oss. Respekt för husen och varandra!

Hälsningar
Styrelsen

Total Views: 243 ,

Relaterade inlägg

BRF Melodin

Styrelsen informerar

Avgiftshöjning för 20% för bostadsrätterna sker från 1 januari 2024. Kostnadsökningarna för 2024 jämförelse mot 2023 I Brf Melodins fall ökar kostnaderna för: Med höjningen

Läs mer »

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer