Störninsjouren

Brf Melodin är anslutna till Svenska Störningsjouren AB, en professionell organisation som erbjuder hjälp vid störningar och trygghetsproblem inom vår fastighet. Om du behöver kontakta dem kan du ringa deras larmcentral på 08-568 214 00, vilket är öppet måndag till söndag mellan kl. 22:00 och 06:00. 

När du ringer kommer du att få tillgång till deras störningsombudsmän/väktare, som kan hjälpa dig med problemet. Alla uppgifter som du lämnar till larmcentralen är givetvis sekretesskyddade och lämnas inte ut till någon annan, utan endast till en utsedd person i styrelsen. 

Om du behöver komma i kontakt med Svenska Störningsjouren utanför larmcentralens öppettider kan du ringa 08-645 00 35 eller skicka e-post till info@storningsjouren.se. Det är viktigt att du också meddelar styrelsen på info@brfmelodin.se om händelsen, och du måste själv släppa in Störningsjouren eftersom de inte har tillträde till fastigheten. 

Du kan bli ersättningsskyldig om du inte släpper in Störningsjouren, eftersom varje ryck innebär en kostnad för alla boende. Vi hoppas att du kommer att hitta detta som en trygghet och att du vet vart du ska vända dig vid eventuella problem.

 
 
 
 
 
 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer