Regler för tvättstugan

För att skapa en trevlig atmosfär i tvättstugan och för allas välbefinnande har BRF Melodin några regler som vi uppmuntrar alla att följa. Bokning av tvättider görs via bokningstavlan, och det är viktigt att hålla sig till den tid man har bokat. Det är bara tillåtet att boka en tid åt gången. Det är viktigt att hålla rent och snyggt i tvättstugan och det är allas ansvar att se till att miljön är dräglig.

Detta inkluderar att rengöra luddfilter efter torktumling, torka av golv och maskiner samt släcka och låsa tvättstugan efter användning. Mattor och liknande får bara tvättas i grovtvättmaskinen, och det är inte tillåtet att färga tvätt i föreningens tvättmaskiner.

Bygel-BH bör läggas i en tvättpåse innan tvätt. För att spara pengar och miljön är det bra att dosera tvättmedel efter mjukt vatten och att försöka köra fulla maskiner. Kvarglömda kläder kan komma att slängas utan förvarning. Städningen utförs huvudsakligen av medlemmarna själva, men vi har också en städfirma som kommer en gång per vecka. 

Vi hoppas att du kommer att följa dessa regler och bidra till en trevlig atmosfär i tvättstugan.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer