GRANNSTÖDSUTBILDNING 231011

 

Nästa vecka på onsdag 11 oktober har vi årets sista utbildning för Grannstödsförare. Det finns fortfarande platser kvar! Denna gång har vi lagt utbildningen på nya polisstationen i Farsta, för att ni ska ha närmre att komma dit.

 

Är du kontaktperson för grannsamverkan så vill jag att du förmedlar ut denna inbjudan till alla boende i din grupp. Skickar både med den som en pdf, samt att du kan kopiera länken nedan och skicka enklare till grannarna,  om du tex använder en sådan kommunikationskanal så att det är lättare att kopiera en länk än att bifoga en pdf-fil.

 

Länk till kursinbjudan:

https://drive.google.com/file/d/1d9YpRFmaZHsKmZojyvMVZspxRMcxkd1R/view?usp=drive_link

 

Länk till broschyr som beskriver mer vad Grannstöd är för något:

https://drive.google.com/file/d/1JQkLnfI2IcxvaNQIZegjDIO0-h3aHDS0/view?usp=sharing

 

 

Är du nyfiken på vad Grannstöd är, så är detta ett bra tillfälle att komma och få veta mer innan du bestämmer dig för om du vill komma med i föreningen. Så länge det finns platser kvar så kan vi även ge plats för “nyfikna” som ännu inte har bestämt sig 😊

 

Är du kontaktperson för Grannsamverkan men ännu inte har kunnat komma på ngn av våra grundutbildningar för kontaktpersoner, och om detta datum och tid (kl 14-16) passar dig, så passa på att kom och få veta lite mer än vad du visste innan och framförallt få veta lite mer vad Grannstöd är och vad de kan göra för att hjälpa till och förenkla er grannsamverkan!

 

Relaterade inlägg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer