Informationsbrev 10-06-20

Under den senaste tiden har vi haft problem med en person som förorenat kraftigt i våra hus. Vi har fått beställa sanering vilket är en onödig kostnad.

Vi ber er därför vara uppmärksamma på obehöriga som kommer in i husen och ta hjälp av varandra att avhysa sådana eller i nödfall kontakta polisen för hjälp.

Vi har delvis på grund av detta också beslutat tidsbegränsa den automatiska öppningen på våra entrédörrar. Den kommer fungera som idag under tiden 07:00 – 18:00, övrig tid får man själv öppna dörren. Vi hoppas på detta sätt försvåra intrång på kvällstid och nätter. Den tid som dörren är öppen när den automatiska öppningen är igång kommer att kortas ner.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Tvättstugebokningen hittar du till höger under länkar, information om hur du bokar har du fått i det informationsbrev som lämnades i din brevlåda. Har du problem är det bara att maila oss så hjälper vi dig!

Tvättstugan är vårt gemensamma ansvar och ju mer aktsamma vi är med maskiner och inredning desto mindre kostnad behöver gå åt till städning och reparationer.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Hissarna kommer repareras så vi slipper missljudet, men det är bara en akut åtgärd då hissarna kommer bytas ut senare i vinter.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Beträffande vår utemiljö så efterlyser vi trädgårdsintresserade som vill hjälpa till att rensa och pyssla i vårt grönområde. Kontakta vår trädgårdsansvariga, Jaana, i nummer 14, SV.

* * * * * * * * * * * * * * * *

För styrelsen har våren mest inneburit att få husen att fungera så vi alla har en bra boendemiljö. Har du synpunkter eller idéer kan du lämna dem i vår nya brevlåda som finns i nummer 14 SV, eller skicka ett mail.

Oavsett om man bor i en hyreslägenhet eller en bostadsrätt så är det viktigt att kunna påverka sin boendemiljö och alla är lika viktiga i våra två hus. Vi gör detta tillsammans.

Styrelsen

Relaterade inlägg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer