Informationsbrev 2011-06-23

Någon har lämnat ett kylskåp i grovsoprummet. VI VILL PÅMINNA IGEN ATT SÅDANT INTE SKA LÄMNAS I GROVSOPRUMMET EJ HELLER I TRAPPHUSET

Vitvaror ska lämnas till återvinningsstationerna för att tas om hand på rätt sätt. Även kemiska varor som ex. målarfärg ska lämnas dit.

Våra grovsoprum är till för trasiga mindre saker, får man inte in sin möbel/pryl i den gröna vagnen så får man ta hand om denna själv.

SRV tar inte hand om detta i den ordinarie tömningen utan föreningen får betala extra för detta och det kan till slut bli konsekvensen att vi måste höja hyror och avgifter. Eller stänga grovsoprummet igen.

Läs gärna mer om vad som gäller för sophantering.

www.srvatervinning.se

På grund av två större vattenläckage i lägenheter både i nr 10 och 14 har vi upptäckt att det kan vara lätt att vrida för många varv på avstängningskranen, vilket får till följd att den åker iväg och vattnet sprutar ut. Vi kommer att göra en översyn av alla lägenheter i slutet av sommaren och i de fallen byta ut mot en enkel kran istället.

Under tiden vill vi att ni inte stänger av vattnet för byten/installationer om ni inte använder fackman.

Nytorget Fastigheter AB förvaltar både ekonomi och driften av fastigheterna, det har gått ut ett informationsblad till alla om kontaktuppgifter. Detta finns även i porten.

Autogirot för avgiften/hyran bör fungera under bytet men ha gärna lite extra kontroll vid månadsskiftet.

Vi vill också påminna om att vara vaksamma på obehöriga som vistas i husen, vi har fått sanitära problem i porten.

Relaterade inlägg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer