Informationsbrev 2011-03-24

Någon som tvättade glömde mangeln på hela natten, den har nu bränts sönder och var nära att orsaka en brand. Arbete pågår för att reparera mangeln. Timer kommer också att monteras för att sådant ska undvikas. Tänk på att släcka och kolla att allt är bortplockat/avstängt när du har tvättat klart!

INGA DJUR i tvättstugan och håll rent efter dig. Många glömmer att städa efter sig.

Fortfarande är det problem med sophanteringen. Grejer kastas ner som ska lämnas i grovsoprummet eller på återvinningsstationerna. Om detta inte respekteras kommer vi att bli tvungna att installera sopkärl utanför husen, samt stänga grovsoprummen igen. Knyt igen soporna och tänk på att det du har svårt att trycka ner i sopnedkastet får problem att åka ner.

För bostadsrättsinnehavarna kommer kallelse till årsmöte att ske. Detta är planerat till den 19 april, mer info kommer i personlig kallelse.

Motioner till årsmötet lämnas i brevlådan i nr 14 sv och i nr 10 i brevlådan hos Leif Back på sv eller Eriqa Nelvin på 4 tr. Dock senast den 14 april.

Alla synpunkter är välkomna, hur gör vi för att alla ska känna ett ansvar för vårt boende?

Alla oavsett boendeform är förhoppningsvis intresserade av att hålla kostnaderna nere, därför måste vi hjälpas åt att se till att hålla rent, minska skadegörelse, inte släppa in obehöriga.

Relaterade inlägg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer