Informationsbrev 2011-03-24

Någon som tvättade glömde mangeln på hela natten, den har nu bränts sönder och var nära att orsaka en brand. Arbete pågår för att reparera mangeln. Timer kommer också att monteras för att sådant ska undvikas. Tänk på att släcka och kolla att allt är bortplockat/avstängt när du har tvättat klart!

INGA DJUR i tvättstugan och håll rent efter dig. Många glömmer att städa efter sig.

Fortfarande är det problem med sophanteringen. Grejer kastas ner som ska lämnas i grovsoprummet eller på återvinningsstationerna. Om detta inte respekteras kommer vi att bli tvungna att installera sopkärl utanför husen, samt stänga grovsoprummen igen. Knyt igen soporna och tänk på att det du har svårt att trycka ner i sopnedkastet får problem att åka ner.

För bostadsrättsinnehavarna kommer kallelse till årsmöte att ske. Detta är planerat till den 19 april, mer info kommer i personlig kallelse.

Motioner till årsmötet lämnas i brevlådan i nr 14 sv och i nr 10 i brevlådan hos Leif Back på sv eller Eriqa Nelvin på 4 tr. Dock senast den 14 april.

Alla synpunkter är välkomna, hur gör vi för att alla ska känna ett ansvar för vårt boende?

Alla oavsett boendeform är förhoppningsvis intresserade av att hålla kostnaderna nere, därför måste vi hjälpas åt att se till att hålla rent, minska skadegörelse, inte släppa in obehöriga.

Total Views: 50 ,

Relaterade inlägg

BRF Melodin

Grannsamverkaninfo november 2022

Här kommer månadens info gällande inbrottsläget under november i Huddinge kommun. https://drive.google.com/file/d/17sze9jFNozHt4I_EG2NDPUSPhVs6GYaW/view?usp=share_link För er som bor, arbetar eller av annan anledning vistas i Länna så

Läs mer »
BRF Melodin

Viaplay är tillbaka.

Viaplay är tillbaka. ”Telia och Viaplay Group är överens om ett nytt mångårigt avtal som innebär att vi åter igen kan erbjuda dig marknadens vassaste

Läs mer »

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer