OVK i Brf Melodin 10

Nyckelavisering inför OVK i Brf Melodin Obligatorisk Ventilationskontroll              

Styrelsen i Brf Melodin har nu bokat tid för att utföra obligatorisk kontroll av fastighetens ventilationssystem (OVK) och dess funktionalitet. Energi & Miljö i Roslagen kommer att utföra besiktningen. Vänligen se till att era till och frånluftsventiler är åtkomliga för mätning.

OVK kommer att utföras – Melodivägen 10 tisdag den 3 november mellan 08:00-14:00

Om ni inte har möjlighet att vara hemma vid kontrollen vänligen placera nycklar till er dörr i dörrcylindern. Om ni saknar dörrcylinder, kommer EMR även att ha nyckelinsamling i entrén på Melodivägen 10, den aktuella dagen mellan 07:30-08:00.

Vi kommer påbörja besiktningen högst upp i fastigheten och arbeta oss nedåt.

OBS!

Det är viktigt att vi får tillträde till samtliga lägenheter under besiktningen. Har ni frågor eller funderingar kring ventilationskontrollen är Ni välkomna att kontakta oss direkt. Besiktningsdag eller tid kan inte bokas om av enskilda boenden. Tiden för besiktningen är uppskattad och kan bli klar tidigare än 14:00.

 Vänliga hälsningar 

Nytorget Förvaltning
genom
Jan Andersson
info@em-r.se Energi & Miljö i Roslagen

Total Views: 249 ,

Relaterade inlägg

BRF Melodin

Styrelsen informerar

Avgiftshöjning för 20% för bostadsrätterna sker från 1 januari 2024. Kostnadsökningarna för 2024 jämförelse mot 2023 I Brf Melodins fall ökar kostnaderna för: Med höjningen

Läs mer »

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer