Styrelsen informerar

Byte av entrébrickor (taggar/droppar)

Med anledning av att det förekommer entrébrickor som inte anmälts borttappade eller stulna och därför kan ha kommit i fel händer har vi tagit beslutet att byta ut samtliga för att säkerställa att obehöriga inte befinner sig i våra hus.

Första möjligheten till att byta ut dina gamla brickor mot nya är på utefixardagen den 29 april mellan 11.00 och 14.00. Vi kommer då sitta utanför nummer 10 och lämna ut dem nya samt ta emot era gamla brickor och spärra dessa. Observera att alla brickor som står på din lägenhet kommer att spärras! Flera datum för utlämning kommer aviseras.

Standard är tre stycken brickor men om ni skulle behöva fler än dessa fyller ni i beställningen som bifogas här och lämnar in samtidigt som ni hämtar ut brickorna. Kostnaden för dessa är 200 kr per bricka och kommer att läggas på kommande avgiftsavi.

Observera: Då dessa nya brickor är att betrakta som värdehandling är det bara den eller de personer som är skrivna som ägare/hyresgäst av lägenheten som kan kvittera ut dem, tag med identitetshandlingar.

Om ni tappar bort en bricka så ska ni meddela styrelsen omgående så vi kan spärra den så ingen obehörig kan komma in i våra portar.

Har ni frågor är det bara att kontakta oss på info@brfmelodin.se.

Mvh

Styrelsen

Relaterade inlägg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer