Styrelsen informerar

Avgift och hyreshöjningar kommer att ske från 1 januari 2 014.

Avgiftshöjningen till bostadsrättsägarna kommer att ske med 4%. Hyreshöjningen till hyresgästerna följer allmännyttans höjningar och förhandlas fortfarande. Anledningen till höjningarna är höjda kostnader för drift och reparationer av fastigheten.

Vi har fortfarande problem med våra grovsoprum där många kastar sådant som inte ska slängas där. Det har gått ut tydlig information om vad som gäller och detta följs inte. Tyvärr kommer vi då bli tvungna att stänga av grovsoprummet. Vi hoppas att slippa detta och ber er börja följa de anvisningar som finns.

Vi har haft några incidenter av förstörelse av vår ute miljö och ber er vara uppmärksamma på personer som gör detta, vet ni vilka de är så meddela det gärna till någon i styrelsen och ring polisen.

Vår fina gran utanför nr 14 kommer att tändas den 1 december kl 16.00. Kom gärna och var med. Vi brukar samlas vid granen och tar med oss något eget varmt att dricka.

/Styrelsen

Relaterade inlägg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer