Styrelsen informerar

Vi håller för närvarande på att undersöka möjligheten till kameraövervakning i våra entréer för att öka säkerheten för dem boende.

Om vi går vidare med en kameraövervakning kommer det skötas centralt via bevakningsföretag där endast polisen/bevakningsföretaget kommer kunna hämta ut informationen i det fall något skulle hända. Mer information kommer längre fram.

Var uppmärksamma på okända personer i husen och fråga gärna om dem behöver hjälp eller bara säg hej Det är bra om dem som inte har i huset att göra uppmärksammas på att dem blir sedda!

Den 2-3 december kommer det att utföras en stamspolning i kök och badrum i alla lägenheter. Mer information kommer veckan innan. Men om ni planerar att vara borta då är det viktigt att ni se till att de kommer in i lägenheten ändå.

Under nästa vecka påbörjas ett arbete med att byta ut alla slingor i granen så det blir ljust till advent. Även våra lyktstolpar kommer ses över så de lyser som dem ska.

I källaren under dem båda husen ska det under fem dagar bytas isolering.

Styrelsen

Total Views: 93 ,

Relaterade inlägg

BRF Melodin

Grannsamverkaninfo november 2022

Här kommer månadens info gällande inbrottsläget under november i Huddinge kommun. https://drive.google.com/file/d/17sze9jFNozHt4I_EG2NDPUSPhVs6GYaW/view?usp=share_link För er som bor, arbetar eller av annan anledning vistas i Länna så

Läs mer »
BRF Melodin

Viaplay är tillbaka.

Viaplay är tillbaka. ”Telia och Viaplay Group är överens om ett nytt mångårigt avtal som innebär att vi åter igen kan erbjuda dig marknadens vassaste

Läs mer »

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer