Styrelsen informerar

Vi håller för närvarande på att undersöka möjligheten till kameraövervakning i våra entréer för att öka säkerheten för dem boende.

Om vi går vidare med en kameraövervakning kommer det skötas centralt via bevakningsföretag där endast polisen/bevakningsföretaget kommer kunna hämta ut informationen i det fall något skulle hända. Mer information kommer längre fram.

Var uppmärksamma på okända personer i husen och fråga gärna om dem behöver hjälp eller bara säg hej Det är bra om dem som inte har i huset att göra uppmärksammas på att dem blir sedda!

Den 2-3 december kommer det att utföras en stamspolning i kök och badrum i alla lägenheter. Mer information kommer veckan innan. Men om ni planerar att vara borta då är det viktigt att ni se till att de kommer in i lägenheten ändå.

Under nästa vecka påbörjas ett arbete med att byta ut alla slingor i granen så det blir ljust till advent. Även våra lyktstolpar kommer ses över så de lyser som dem ska.

I källaren under dem båda husen ska det under fem dagar bytas isolering.

Styrelsen

Total Views: 243 ,

Relaterade inlägg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer