Styrelsen informerar

NEJ eller JA?

– Till höjda avgifter för vår sophantering

Den senaste tiden ser vi att man slänger sopor/grovsopor på fel ställen, någon måste då beställa borttransport vilket innebär att alla får vara med och betala. Den extra kostnaden  drabbar alla oss boende och innebär att vi kommer att tvingas höja våra avgifter/hyror.

Om någon renoverar och lägger sitt avfall utanför i väntan på hämtning så måste man  också ansvara för att det sker, DET ÄR DITT ansvar. Annars sker vad som nu har skett utanför våra portar. En del tror att det är allmän sophämtning och så är det inte.

Det är alla ansvar att se till att vi har fint runt vårt hus, så påminn gärna andra om du ser att det blir fel. Om vi inte börjar göra rätt så drabbas alla av det!

LÄMNA INTE SOPOR UTANFÖR BEHÅLLARNA!

Borde vara en självklarhet men bevisligen så är det inte det. För att göra rätt, gör enligt nedan:

Matavfall lämnas i den vänstra behållaren och i de papperspåsar som finns att hämta i grovsoprummet. Övriga hushållssopor lämnar i de två andra behållarna.

sopor

 

 

 

 

 

Glas och papper/kartong lämnas i återvinningsstationerna som finns vid infarten till Melodivägen, där kan man även sortera plast och metall.

Grovsoprum: Grovsoprummet är avsett för mindre saker som porslin, kläder, mindre trasiga möbler, blomjord och trädgårdsavfall dvs: mindre hushålls produkter.

Övrigt avfall, ex byggavfall: Återvinningsstationer och Återvinningscentraler

Styrelsen

 

Total Views: 93 ,

Relaterade inlägg

BRF Melodin

Grannsamverkaninfo november 2022

Här kommer månadens info gällande inbrottsläget under november i Huddinge kommun. https://drive.google.com/file/d/17sze9jFNozHt4I_EG2NDPUSPhVs6GYaW/view?usp=share_link För er som bor, arbetar eller av annan anledning vistas i Länna så

Läs mer »
BRF Melodin

Viaplay är tillbaka.

Viaplay är tillbaka. ”Telia och Viaplay Group är överens om ett nytt mångårigt avtal som innebär att vi åter igen kan erbjuda dig marknadens vassaste

Läs mer »

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.   Läs mer